Lavin Estates | Lägenhet med potential i Son Dameto
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med potential i Son Dameto - Sold

Fakta Bilder

199m2 5 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Denna mycket rymliga lägenhet ligger i ett av Palmas bostadsområden, Son Dameto, bara några minuter från stadens centrum. Lägenheten har ett mycket generöst vardagsrum / matplats med tillgång till den trevliga terrassen där du kan njuta av fantastisk utsikt över staden och till havet. Dessutom har fastigheten fem sovrum och tre badrum (två av dem en-suite) och ett fullt utrustat kök. Andra extrafunktioner är: centralvärme med radiatorer, central varmvatten, en parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett förråd. Definitivt den perfekta lägenheten för dem som vill bo nära Palma!
 • Boyta

  199m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OSAH
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: