Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MAGNIFICENT takvåning med terrasser, parkering och hiss

Fakta Bilder

152m2 3 Sovrum i Palma

Den antika byggnaden Casa Bauló ligger i ”Sa Gerrería”, ett av de äldsta distrikterna i Palma, som förklarades kulturminne1964 på grund av dess historiska och konstnärliga betydelse. Fyra lägenheter kommer att byggas i Casa Bauló, varav en är denna vackra takvåning som imponerar en på grund av dess kombination av modern design och traditionella mallorcanska komponenter. De anmärkningsvärda elementen som är värda att nämna är den romanska bågen och de gotiska fönstren på fasaden, liksom användningen av Mallorquínsk sandsten marés, ett byggnadsmaterial som är i sin helhet kopplat till ön och arkitekturen på Balearerna. Den 206 kvm ljusa takvåningen har ett stort vardagsrum med tillgång till en veranda, ett amerikanskt kök med en öppen matplats, två sovrum med omklädningsrum och badrum med eget badrum, ett tvättstuga och en gästtoalett. Genom en trappa når man övervåningen som erbjuder ett annat rum plus badrum med direkt tillgång till en 37 kvm privat takterrass. Dessutom inkluderar denna lyxiga fastighet hemautomation, ekparkettgolv, dubbla fönster, luftkonditionering, golvvärme, hiss och en privat parkeringsplats. Kriterierna för val av högkvalitativa material har varit designen, komforten och hållbarheten och har alltid bibehållit de gamla typiska egenskaperna i Gamla stan. Byggandet kommer att vara klart i mitten av 2020. en hiss och en privat parkeringsplats. Kriterierna för val av högkvalitativa material har varit designen, komforten och hållbarheten och har alltid bibehållit de gamla typiska egenskaperna i Gamla stan. Byggandet kommer att vara klart i mitten av 2020. en hiss och en privat parkeringsplats. Kriterierna för materialval har varit design, komfort och hållbarhet ksamt bevarande av de gamla typiska egenskaperna i Gamla stan. Bygget kommer att vara klart i mitten av 2020.

 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  026ENF
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 164 297,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: