Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxegendom med underbar panoramautsikt över Palmabukten och havet

Fakta Bilder

485m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Den eleganta och mycket stilfull inredda villan ligger ganska högt med strålande panoramavy över havet och bort mot Palmaviken i det eftersökta Bendinat. Fastighetens tomtyta är 1200 kvm och boytan 485 kvm som helt nyligen totalrenoverades, öppna terrasser på 160 kvm, överbyggda terrasser på 200 kvm, palmträdgård och ett fantastiskt poolområde. Husets två våningar fördelas enligt följande: på entréplan finns ett rymligt och ljust vardagsrum och matsal med öppen spis, ett komplett utrustat kök med angränsande grovkök, en gästtoalett och ett sovrum med privat badrum en suite och privat terrass. Nästa alla rum på detta plan öppnar upp mot den fantastiska poolterrassen, den trevliga pation med automatiskt manövrerad tak, stor matplats, öppen spis och den kärleksfull anlagda dammen med fontän. På detta nivå ligger också gästflygeln med tre sovrum, alla utrustade med eget badrum en suite och med utgång till uteplats och/eller trädgården. Två av dessa sovrum har sitt eget pentry. En trappa upp ligger det stora sovrummet med privat badrum en suite, dressingroom, bastu, kontor och tillgång till en privat terrass samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta eleganta boende är aircondition varm/kallt, tvåglasfönster, golvvärme, centralvärme, automatiskt bevattningssystem, intercom, larmsystem, rörelsedetektorer samt ett dubbelgarage. Den populära golvbanan Royal Bendinat och den exklusiva marinan Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och shopping finns i närheten.

 • Boyta

  485m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2591
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 023 250 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: