Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med stort poolområde och underbar blick över landskapet och

Fakta Bilder

230m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Som en vacker tavla är utsikten över hav och land från detta eleganta och moderna hem som ligger på en höjd i Nova Santa Ponsa. Tomtens 830 kvm omfattar 230 kvm bostadsyta i två våningsplan, ett flertal både öppna och inbyggda terrasser och uteplatser på 70 kvm som garanterar både sol och skugga hela dagen. Dessutom finns en takterrass och det vackra stora inhängda poolområdet. Rummen fördelas enligt följande: i entréplan finns ett sovrum med badrum en suite, gästrum, grovkök och garaget. En trappa upp ligger den generöst utformade salongen med matsalsdelen, öppen spis och utanför den härliga terrassen med havsutsikt, det komplett utrustade köket, huvudsovrummet med badrum en-suite, klädkammare och privat terrass, samt ytterligare ett sovrum med eget badrum en suite. Högst upp finns takterrassen varifrån panoramautsikten över bergskedjan och havet är enastående vacker. Huset är mycket välbyggd med exklusiva materialval, är komfortabel och utrustad med centralvärme (oljeeldning), golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage. Orten Santa Ponsa med sitt stora utbud av nöjen och shopping, den trevliga småbåtshamnen Port Adriano samt ett flertal golfbanor ligger helt nära. Palma stad är bara en 15 minuters biltur bort.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5118
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 866 450,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: