Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk lägenhet med underbar panorama havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

88m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna moderna och fräscha lägenhet ligger i det populära området Puerto Andratx och har en underbar utsikt över havet. Lägenheten har en boyta på 88 kvm och en terrass på 6 kvm med en härlig havsutsikt. Lägenheten har ett vardagsrum med matsal som öppnar till terrassen, ett fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum. Övriga faciliteter och utrustning består av; luftkonditionering kall/varm, dubbla fönster, parkerings plats i den gemensamma källarparkeringen och ett förråd. Fastigheten har också en fantastisk gemensam pool och ligger mycket nära till marinan Puerto Andratx med ett flertal populära restauranger, barer, boutiques och vackra stränder.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104247
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: