Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig lägenhet med direkt tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

107m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna lyxiga frontline lägenhet med underbar panoramautsikt över havet har dessutom en direkt access till havet och ligger i ett utmärkt läge i det vackra Illetas. Boytan till denna lyx lägenhet är ca. 107m2 och är uppdelad i ett ljust vardagsrum med matplats och tillgång till en stor terrass med havsutsikt, ett modernt och fullt utrustat kök, två sovrum, var och en med eget badrum och tillgång till en privat terrass med havsutsikt och ett annat sovrum med ett separat badrum och en privat terrass. Funktionerna och inredning i lägenheten inkluderar luftkonditionering, uppvärmning, tvåglasfönster och parkeringsplats i garage. I närhet av fastigheten finns golfbanan Royal Bendinat, samt många utsökta restauranger, kaféer och vackra sandstränder. Palma är bara en kort bilresa från Illetas.

 • Boyta

  107m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  A2764
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: