Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker våning centralt i Palma's gamla stan - Sold

Fakta Bilder

200m2 5 Sovrum i Old Town Palma - Sold

Denna eleganta våning ligger centralt i populärt område i gamla stan, helt nära många trevliga retauranger, barer och butiker. Lägenheten har generösa 200 kvm boyta fördelade på trevlig hall, ett stort vardagsrum och matsal i fil med två franska balkonger, köket som är komplett utrustat med grovkök intill, gäst-wc, huvudsovrum med badrum en suite och dressingroom, en sovrumssvit, yttterligare två sovrum, ett badrum och ett litet rum till. Två av sovrummen har utgång till en inbyggd terrass. Lägenheten har inbyggda garderober, isolerglas, luftkonditionering varm/kallt. Det finns en möjlighet att köpa en parkeringsplats.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  3138
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: