Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar lägenhet i Palmas gamla stan

Fakta Bilder

216m2 3 Sovrum i Old Town Palma

Denna fantastiska lägenhet ligger i en central och populär stadsdel i Gamla stan, Palma de Mallorca, nära Plaza Mayor, och i närheten finner du många restauranger, barer och butiker. Lägenheten har en boyta på ca. 216m2, som är uppdelat enligt följande; en hall, ett stort vardagsrum med matplats, ett öppet kök med tillgång till terrass , två sovrum - alla med eget badrum - ett sovrum och en gästtoalett . Denna lägenhet i gamla stan har även en terrass på ca. 60m2 vilket ger lägenheten en speciell känsla. Fler saker som gör denna lägenhet speciell är centralvärme, mycket höga fönster som släpper in mycket ljus in i lägenheten, vackra väggmålningar och typiska klinkergolv . Det är möjligt att hyra en parkeringsplats i ett garage i närheten av lägenheten.

 • Boyta

  216m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  32038
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 459 779,48 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: