Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömlägenhet i nybyggd residens vid havet - Sold

Fakta Bilder

87m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta eleganta boende kommer att finnas i ett exklusivt bostadskomplex som för närvarande och ligger i första linjen mot havet i Camp de Mar, bara några steg från badstranden och mycket nära den populära golfbanan och den pittoreska småbåtshamnen i Puerto Andratx. Lägenhetens bostadsyta är på ca 87 kvm samt en terrass på ca 11 kvm och består av ett rymligt vardagsrum och matsal med utgång mot den sköna solterrassen med utsikt över havet, ett komplett utrustad och inredd kök med förråd intill, två sovrum, båda med privata badrum en suite samt en gästtoalett. Residenset erbjuder ett underbart poolområde och en vacker Medelhavsträdgård. Övriga faciliteter och utrustning är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, porttelefon med video, alarmanläggning samt en garageplats och ett förråd.

 • Boyta

  87m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2673
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: