Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker finka i Es Capdellá

Fakta Bilder

Lantlig villa i Es Capdellá

Denna vackra Finca har lugnet i ett privat bostadsområde nära de charmiga byarna Es Capdellá och Calvià. De frodiga trädgårdarna planterade med banan- och apelsinträd blandar medelhavs- och tropiska stilar och ger den perfekta oasen att njuta av de varmare månaderna och en fantastisk lekplats för barn. Villans söderläge garanterar många avkopplande soliga dagar som du kan njuta av på terrassen med dopp i den privata poolen. Interiören är lätt tillgänglig med högkvalitativa material som kompletterar en traditionell Mallorquinsk stil. På bottenvåningen finns det en välproportionerad matsal och vardagsrum med ett välutrustat kök samt 2 gästrum. På första våningen finns två sovrum, angränsande klädkammare, eget badrum och direkt tillgång till terrassen med utsikt över landsbygden. Denna fastighet är luftkonditionerad varm / kall, har centralvärme för olja, ett automatiskt bevattningssystem och har garage och parkeringsplatser.

 • Boyta

  419m2
 • Tomt

  1105m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00AHN4
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 772 377,82 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: