Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Light oversvømmet Frontline leilighet med fantastisk store solterrasser - Sold

Fakta Bilder

130m2 4 Sovrum i Porto Portals - Sold

Med obruten havsutsikt, badrockavstånd till morgondoppet och med en överväldigande panoramavy över hav och land finns detta ljusa hem i Cala Mayor helt nära Palma stad. Våningen är 130 kvm stor med både öppna och täckta terrasser på sammantaget 20 kvm och består av ett ljust sällskapsrum med plats för matbordet och med utgång till den magnifika terrassen som vetter mot havet, ett komplett utrustat kök i öppen planlösning, masterbedroom med badrum en suite och med utgång till fin terrass samt ytterligare 3 sovrum och ett separat badrum. Bostaden är mycket komfortabel och är bl.a. försedd med luftkonditionering varm/kallt. En garageplats i källarplan ingår. I närområdet finns ett flertal fina badstränder, ett stort utbud av bra restauranger, barer och butiker. Palma stad är bara en 5 minuters biltur bort.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4020
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: