Lavin Estates | Ljusöversvämmad villa med panoramautsikt över Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljusöversvämmad villa med panoramautsikt över Santa Ponsa-bukten

Fakta Bilder

246m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nyrenoverade villa erbjuder sina nya ägare alla bekvämligheter i ett modernt boende: en modern, öppen och ljus stil kombinerad med moderna byggdetaljer och en spektakulär panoramautsikt över havet till Santa Ponsas kust och även över de berömda Tramuntana-bergen . Det rymliga dubbelgaraget ligger på gatunivå, från vilket en hiss leder direkt till huvudentrén. I den nedre delen av villan finns tre av de fyra sovrummen, varav två har badrum en-suite. På det övre planet av villan hittar du köket utrustat med Miele-apparater, det öppna vardagsrummet med öppen spis och det rymliga sovrummet med eget badrum och gästtoalett. De stora täckta och öppna terrasserna är det perfekta stället att koppla av med familj och vänner med en kall drink. Om du letar efter en förändring kan alla faciliteter nås på några minuter med bil: flera golfbanor, tennis, stranden, två marinor, restauranger, kaféer ... Ytterligare egenskaper hos fastigheten: automatiskt hus, golvvärme ( värmepump).

 • Boyta

  246m2
 • Tomt

  830m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HBW1
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 200 275 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: