Lavin Estates | Ljus familjevilla i ett lyxigt bostadsområde vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus familjevilla i ett lyxigt bostadsområde vid havet

Fakta Bilder

248m2 3 Sovrum i Andratx

Denna ljusa familjevilla ligger i ett modernt bostadskomplex i Cala Llamp. Hörnhuset har en stor trädgård och en privat pool. På bottenvåningen hittar man ett rymligt vardagsrum och matsal med stora fönster och tillgång till den täckta och öppna terrassen samt trädgården och poolen. Det öppna och fullt utrustade köket är utrustat med vitvaror från Gaggenau. En täckt terrass ger extra ljus och utrymme. På övervåningen finns tre sovrum, alla med badrum en-suite. Alla sovrum har parkettgolv och alla andra rum har naturstensgolv. Huset har elektriska persienner på övervåningen, golvvärme, luftkonditionering h/c och ett bussystem för husstyrning. Huset har två garageplatser. I komplexet finns en mycket stor utomhuspool, ett gym och i Social Club finns ett spa med bastu, ångbad och jacuzzi.

 • Boyta

  248m2
 • Tomt

  448m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02NFFT
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 626 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: