Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet med vacker havsutsikt

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Porto Portals

Denna ljusa lägenhet med vacker havsutsikt ligger i ett välskött komplex i det lugna bostadsområdet Sol de Mallorca. Poolerna och de vackra gemensamma trädgårdarna i detta komplex är alltid i perfekt skick tack vare underhålls- och säkerhetspersonalen som är tillgänglig dygnet runt. När du kommer in i lägenheten har du direkt tillgång till det öppna vardagsrummet och matsalen med angränsande kök och tillgång till terrassen. Det stora sovrummet med eget badrum har också tillgång till den täckta terrassen med havsutsikt. En trappa leder från vardagsrummet till en takterrass på 90 m2. Centralvärme, luftkonditionering och en låsbar underjordisk parkeringsplats kompletterar erbjudandet. Portals Vells och olika sandstränder kan nås på cirka 5 minuter till fots.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02HQ0L
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 013 002,94 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: