Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och välplanerad bostad direkt vid stranden och hela 150 m2 solterass. - Sold

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta eleganta appartement med havsutsikt finns i ett exklusivt bostadskomplex nära det pittoreska Puerto Andratx och består av 7 byggnader som är placerade runt ett fantastiskt gemensamt poolområde. Varje byggnad innehåller bara 2 lägenheter samt en lägenhet med takterrass. Just denna våning är på 140 kvm med både öppna och täckta terrasser på tillsammans 180 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum med matplats och öppen spis, ett komplett utrustat kök med praktisk serveringslucka och med vitvaror från Miele och Bosch, 3 sovrum och 2 badrum. Våningen är mycket komfortabel med hög standard och är bl.a. försedd med luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, marmorgolv, 2-glasfönster, inbyggda garderober, porttelefon med video, SAT-TV, garage och ett förråd. Det fina poolområdet är omgiven av en underbar färgrik trädgård. Den pittoreska småbåtshamnen av Puerto Andtrax med många gourmetrestauranger, barer och shopping finns helt nära. Palma stad är bara 20 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104172
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: