Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och rymlig lägenhet i ett eftertraktat bostadsområde

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Porto Portals

Denna rymliga lägenhet ligger i det säkra och eftertraktade bostadsområdet Sol de Mallorca, i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Lägenheten är mycket bra belägen och ligger mellan småbåtshamnen i Puerto Portals och Port Adriano och det är också mycket nära till olika golfbanor. Området imponerar med sina vackra, välskötta trädgårdar, direkt tillgång till havet, två stora pooler och lekplatser. Lägenheten i sig är mycket bekväm och ljus och erbjuder också en mycket funktionell planlösning. Vardagsrummet och sovrummet har en angränsande 19 m² stor täckt terrass, med havsutsikt. Dessutom har lägenheten ett fullt utrustat kök, tre sovrum, tre badrum, en separat tvättstuga och en parkeringsplats i garage, vilket kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JXPC
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 337 957,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: