Lavin Estates | Ljus villa med vacker utsikt över Palmabukten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus villa med vacker utsikt över Palmabukten - Sold

Fakta Bilder

271m2 5 Sovrum i Genova - Sold

Denna ljusa villa ligger direkt ovanför den vackra Palmabukten i det lugna bostadsområdet Genova, bara några minuters bilresa från Palmas centrum. Fastigheten med ett sydostläge byggdes 2001 med högkvalitativa material och erbjuder stor potential att moderniseras efter sina framtida ägares smak. Fördelningen är följande: på entréplan finner vi ett rymligt vardagsrum och matsal, ett separat kök med grovkök, ett sovrum och ett gästtoalett. På övervåningen finns ett stort master bedroom med badrum en-suite och klädkammare, ytterligare tre sovrum och ett badrum. Från husets båda våningar kan man njuta av den fantastiska panoramautsikten över omgivningarna och havet. Det finns även en stor källare och ett garage för upp till 5 bilar, samt ett spa. Ytterligare funktioner inkluderar gas centralvärme, luftkonditionering, öppen spis, solpaneler, hiss och gott om utomhusutrymme med trädgård och pool.

 • Boyta

  271m2
 • Tomt

  661m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OQ0I
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: