Lavin Estates | Ljusfylld takvåning i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljusfylld takvåning i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

134m2 2 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna högkvalitativa renoverade takvåning imponerar med sin ljusstyrka och sitt bra läge. Så snart du kommer in i lägenheten får du en mycket trevlig levande känsla. Det öppna vardagsrummet med matplats och angränsande rymlig terrass inbjuder dig att umgås med vänner på varma sommardagar eller på svalare kvällar. Det öppna och fullt utrustade köket lämnar inget att önska och integreras perfekt i vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finns det rymliga sovrummet med eget badrum från vilket du har en vacker utsikt över poolen. Det andra sovrummet har också ett eget badrum. En spiraltrappa leder till takterrassen varifrån du har en underbar utsikt över grönskan, tomten och poolen. Den perfekta fastigheten för att tillbringa en långhelg på den vackra ön eller för att njuta av de behagliga temperaturerna året runt! Andra funktioner: 1 garageplats, golvvärme i badrummen, luftkonditionering w/c, rymliga terrassområden, förråd.
 • Boyta

  134m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02OARW
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: