Lavin Estates | lyxigt villaensemble består av två villor, var och en…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • lyxigt villaensemble består av två villor, var och en med egen pool

Fakta Bilder

850m2 9 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna lyxiga villaensemble består av två villor, var och en med egen pool och ligger i ett utmärkt läge på en rymlig tomt på ca. 2 750 m2 på en av de mest populära gatorna i Nova Santa Ponsa. Huvudhuset med fyra mycket generöst designade sovrumssviter imponerar med kombinationen av högkvalitativa material som sten- och parkettgolv, högt i tak samt en genomgående harmonisk inredning. Bilälskare kan bekvämt förvara 4 till 6 bilar i garaget, och ytterligare utomhusparkeringsplatser finns tillgängliga för gästvillan. Gästvillan är byggd i bungalowstil och imponerar även med en generös rumslayout och har ytterligare 4 sovrum - här finns möjlighet att göra om studion till ytterligare en sovrumssvit. På grund av sin högkvalitativa utrustning är fastigheten lämplig som sommar- och åretruntboende: luftkonditionering, golvvärme (luftvärmepump) samt en öppen spis ger en mysig atmosfär även i kylen. säsonger. Om du letar efter en förändring av tempo, kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter med många fritidsfaciliteter såsom fyra golfbanor, en country club med många tennisbanor, två småbåtshamnar med dyk- och seglarskolor, butiker och restauranger. Sandstränder, restauranger och shopping finns också i närheten.

 • Boyta

  850m2
 • Tomt

  2750m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02MQ5I
 • Badrum

  8
 • Pris

  6 913 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: