Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LYX OCH PERFEKTION I GOD KOMBINATION

Fakta Bilder

470m2 4 Sovrum i Llucmajor

Denna villa kombinerar en högkvalitativ konstruktion med utmärkt efterbehandling i kombination med modernitet och integritet. Konstruktionen avslutades 2012 och erbjuder en entré, ett ljust vardagsrum med matsal, ett rymligt kök och en tvättstuga - fullt utrustade med Miele-apparater, tre sovrum, alla med eget badrum, samt en separat personallägenhet. Vardagsrummet med högt i tak ger tillgång till den täckta terrassen och trädgården. Poolen, med en längd på 20 meter - utrustad med LED-lampor och massagestrålar, värms upp av solpaneler och en oljedriven värmepump. En av de många utomhusterrasserna har grill med vedugn. Fasaden på villan är avslutad med en exklusiv naturlig handbearbetad sten. Stenbearbetning av hög kvalitet har också använts inuti huset. Ytterligare funktioner: Saltvattenpool med automatiskt lock, golvvärme drivs med gasolja och solpaneler, reversibelt luftkonditioneringssystem (Daikin-Viessmann), avancerat automatiserat belysnings- och ljudsystem som kan styras av Iphone / Ipad, garage för sex fordon, dubbel glaserade fönster med träverk i sandblåst teak, trådlöst internet i hela huset, privat vattenbrunn, vattenmjukgörare, bland många andra. Fastigheten ligger två minuters promenad från Son Julia Country House & Spa och ägaren kan använda alla faciliteter som spa, gym, restauranger med specialrabatt.

 • Boyta

  470m2
 • Tomt

  29987m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  01R7Y5
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 420 673 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: