Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxerenoverat hus i 3 våningar

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Palma

Detta fantastiska hus är helrenoverat med de bästa byggmaterialen. 210 m² är indelat i tre nivåer och inkluderar ett garage och ett förråd vid ingången till gatan. På första våningen finns två sovrum, alla utrustade med Carrara marmorbadrum, Dornbracht beslag och Villeroy Boch WC. På andra våningen finns vardagsrum / matsal med öppet kök utrustat med Siemens apparater och direkt tillgång till två separata balkonger. Hela golvet är utrustat med en naturlig ekparkett med Wolfs golvvärme. Takterrassen är utrustad med ett kök och en blandning av trä och Binissalem sten ger denna vackra egendom en lyxig touch. Fastigheten har också en kärnvision "Cortizo" varm / kall luftkonditionering, minimalistiska fönster och panoramabelysning av Jonathan Adler och Flos. Sta Catalina är det mest attraktiva distriktet i Palma och erbjuder en mängd exceptionella butiker och restauranger. Paseo Maritimo och Gamla stan i Palma ligger inom gångavstånd.

 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02E9DW
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 904 565,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: