Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LLYXIG DESIGNERVILLA MED SPEKTAKULÄR HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

LYXIG DESIGNERVILLA MED SPEKTAKULÄR HAVSUTSIKT

Rymliga rum översvämmade med naturligt ljus, lysande design, högsta kvalitet och en fantastisk havsutsikt är kännetecknen för denna imponerande villa. En absolut modern villa av hög kvalitet i söderläge i Alcanada, en lugn del nära Puerto Alcúdia, och nära den prisbelönta golfbanan. Den mycket goda byggkvaliteten, den moderna designen och läget i ett av de mest pittoreska områdena på norra Mallorca gör detta hus till en mycket önskvärd egendom som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för att känna sig bekväm året runt. På bottenvåningen finns det stora vardagsrummet, den öppna matsalen med ett högkvalitativt utrustat kök, ett läsrum, två sovrum med dubbelsäng, den täckta terrassen och den stora poolen med sina solterrasser. På första våningen finns ett annat vardagsrum (bibliotek eller kontor) med fantastisk utsikt och tre dubbelrumsviter, huvudsviten har också ett dressingroom. Alla sviter är omgivna av en terrass med en underbar utsikt över havet. Höjdpunkten är takterrassen på 180 m2 med spektakulär havsutsikt. Här kan du tillbringa oförglömliga timmar med familj och vänner. Det finns plats för tre bilar i garaget med automatisk grind. I källaren finns också maskinrummet, gymmet, vinkällaren, förråd och tvättstugan. Andra funktioner hos villan är: hiss till alla våningar, central golvvärme, integrerad luftkonditionering, LED-belysning, högkvalitativa aluminiumdörrar och fönster, dubbelglas, automatisk bevattning av trädgården.

 • Boyta

  469m2
 • Tomt

  852m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02EO2J
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 526 278,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: