Lavin Estates | Lyxig designlägenhet med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig designlägenhet med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

144m2 2 Sovrum i Puerto Portals

ELEMENTS - ett unikt projekt i Puerto Portals i ett av de mest eftertraktade områdena i Medelhavet. Detta designkomplex kombinerar de fyra elementen jord, eld, vatten och luft, vilket återspeglas i var och en av de 31 exklusiva lägenheterna. Elements är byggd enligt de senaste och högsta kvalitetsstandarderna och sätter nya standarder för modern livsstil. En 24-timmars conciergetjänst är tillgänglig för alla innehavare för att tillgodose alla behov. På ett unikt läge och nära marinan och sandstranden kommer inget annat projekt av detta slag att vara möjligt. Elements erbjuder en fantastisk utsikt över Palma-bukten, havet och bergen. Inredningen kombinerar Medelhavets livsstil med exceptionell kvalitet och komfort. Alla inredningsmaterial och komponenter har valts noggrant och kan anpassas till de nya invånarnas individuella önskemål och behov inom en begränsad tidsperiod. Ett SONOS-musiksystem ingår också. Ren avkoppling eller personlig träning är möjlig i spaet året runt. Det finns en rymlig relaxavdelning, en utomhuspool, en uppvärmd inomhuspool och ett fullt utrustat gym. Hållbar byggnad står för energieffektiv byggnad. I en så känslig och skyddad miljö som Mallorca är detta särskilt viktigt.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02KAR7
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 891 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: