Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig drömvilla i en utsökt högkvalitativ stil

Fakta Bilder

930m2 6 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna villa i söderläge byggdes i en mycket exklusiv stil. Den ligger i en av de bästa gatorna i Sol de Mallorca, på en stor hörntomt med delvis havsutsikt. Huvudbyggnaden består av en majestätisk entré, fyra sovrum - alla med privata badrum och tillgång till terrassen -, två vardagsrum med öppen spis, en matsal också med en öppen spis, ett fullt utrustat Gaggenau-kök, tre gästtoaletter, ett tvättstuga, flera förråd och olika stora , delvis täckta terrasser. Dessutom finns en personallägenhet med vardagsrum, sovrum, badrum och kök. En separat gäststudio med vardagsrum / sovrum, badrum och kök finns också på denna dröm egendom. Poolen är inbäddad i en trädgård med fruktträd. Garaget har plats för 6 bilar, ytterligare parkeringsplatser finns på tomten. Rökdetektorer och ett larmsystem ger den nödvändiga säkerheten. Ett osmosfilter system ger dricksvatten till huset. Ytterligare bekvämligheter inkluderar: handgjorda marmorgolv, Bose-ljudsystem, centralt vakuumsystem, golvvärme, videofon, automatisk bevattningssystem.

 • Boyta

  930m2
 • Tomt

  2660m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02JIKH
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 468 482,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: