Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LYXIG FASTIGHET MED FANTASTISK UTSIKT

Fakta Bilder

663m2 6 Sovrum i Santa Maria del Cami

Denna fantastiska fastighet stod klar 2015 och ligger i ett privat och söderläge mellan Santa Maria och Alaró. På grund av sitt höga läge har huset och terrasserna nytta av den fantastiska utsikten som sprider sig över de omgivande fälten och byarna till Palma. Säljaren har inte sparat några utgifter för att passa fastigheten bara med de bästa materialen och ett högkvalitativt Birgit Müller-kök med Gaggenau-apparater. Alla sex rymliga sovrum har ett eget badrum med Philippe Starck-badrum. Dessutom har detta imponerande hus på landet ett sju meter stort galleri i vardagsrummet, en 12x4,5 meter stor pool med ett fullt utrustat utomhuskök och gott om plats för solstolar. Golven inuti huset är av borstad marmor och ekparkett; natursten valdes för terrasserna och poolområdet. Huvudhuset består av fem sovrum och det angränsande pensionatet rymmer det sjätte sovrummet med eget badrum samt ett vardagsrum med kök. Det erbjuder egen ingång och terrass. Ytterligare funktioner inkluderar ett dubbelgarage, en grillplats på toppen av tomten med fantastisk utsikt, en vacker medelhavsträdgård med fruktträd, en PAR 3 golfbana och möjligheten att ha en helikopterlandningsplats, bland andra

 • Boyta

  663m2
 • Tomt

  17320m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02AQI5
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 748 892,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: