Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig villa i en lyxanläggning med 24 timmars säkerhet. - Sold

Fakta Bilder

Lyxig fastighet med sensasionell havsutsikt - Sold

Denna lyxiga fastighet ligger i 'Las Brisas', en av de mest exklusiva bostadsområdena i Port Andratx med 24 timmars bevakning. Fastigheten erbjuder en sensationell havsutsikt och solljus hela dagen. Fastigheten är uppdelad i 4 plan, med vardagsrum, matsal, matplats, tvättstuga, temperaturkontrollerat vinrum och gästtoalett på första våningen, alla rum med tillgång till en omfattande täckt terrass. En glashiss ger tillträde till alla våningar. Fastighetens nedre våning består av 3 sovrum med utgång till en välskött trädgård med uppvärmd pool, jacuzzi, gräsmatta och stora skuggade platser för att varva ner. På den lägre nivån finns det ett biljardrum och en biograf, ett stort kök, tvätt- och förvaringsplats och ett 2-bil garage. Extra funktioner inkluderar varm / kall luftkonditionering, golvvärme, centraliserat vakuumsystem, gym, carport och ett annat oberoende hus.

 • Boyta

  990m2
 • Tomt

  2001m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  01EIWC
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: