Lavin Estates | Lyxig nybyggd takvåning med härlig utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd takvåning med härlig utsikt

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Bonanova

Lavin-Estates är stolta att presentera ytterligare ett framgångsrikt projekt med 6 exklusiva lägenheter i det eftertraktade området Bonanova. Platsen är perfekt för den som både vill njuta av Palmas puls, men ändrå bo nära naturen runt Castillo de Bellver. Det lilla exklusiva bostadhuset är under uppbyggnad och består av 3 Penthouse våningar och 3 lägenheter med tillgång till trädgård och en privat pool. Ett gemensamt gym finns att tillgå. Den spektakulära fasaden skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga inuti rummen.

Denna fantastiska duplex takvåning erbjuder vacker havsutsikt från varje våning. På nedre våningen finns 2 rymliga dubbelrum med eget badrum, ett av dem med havsutsikt. Det tredje sovrummet med badrum är på samma nivå som det kombinerade vardagsrummet och matsalen med integrerat kök och en liten mycket privat terrass, som leder upp till en rymlig takterrass med pool. Takterrassen är spektakulär med sin fantastiska utsikt, och inbjuder till att njuta av en drink under stjärnorna en varm sommarkväll.

Övriga installationer: Dubbelglasade träfönster, persienner, ek parkettgolv, terrasser med IPE-trä, Miele inbyggda apparater, luftkonditionering, golvvärme, två underjordiska parkeringsplatser och ett förråd. Dessutom finns ett luftkonditionerat gym tillgängligt för alla boende.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02JE2V
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 974 678 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: