Lavin Estates | Lyxig nybyggd villa för hela familjen i Nova Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig nybyggd villa för hela familjen

Fakta Bilder

700m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna lyxiga nybyggda villa kombinerar eleganta, minimalistiskt-moderna linjer med klassisk medelhavsarkitektur. Fokus för konceptet för denna villa, som är optimalt utformad för familjer med barn, är inte bara den eleganta designen av boendekomforten i fastigheten, utan också att harmoniska livsrum har skapats optimalt för Medelhavets livsstil. Fönster i aluminium från golv till tak och det högkvalitativa naturstensgolvet placerat inuti och utanför stödjer visuellt den flödande övergången mellan interiör och exteriör. Högkvalitativt träarbete sätter varma färgaccenter och skapar en feel-good atmosfär. På bottenvåningen i villan finns, förutom köket och vardagsrummet i öppen planlösning, även en biograf och ett av de totalt fem sovrummen, alla med eget badrum. Stora täckta terrasser erbjuder friluftsliv även under de varmaste sommardagarna. Solsökare hittar sin favoritplats vid poolen - som är uppdelad i en barnpool på knappt 15m2 och en 80m2 djupare pool. På övervåningen finns ytterligare 3 sovrum, alla med eget badrum, och mastersviten på 70m2+ med omklädningsrum, masterbadrum och privat terrass. Andra funktioner inkluderar: Golvvärme (värmepump), öppen spis (gas), luftkonditionering, BUS-system, garage för 2 bilar.

 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  1845m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  029UF5
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 312 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: