Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LYXIG PENTHOUSE VÅNING MED EGEN POOL

Fakta Bilder

190m2 4 Sovrum i Bonanova

Lavin-Estates är stolta över att presentera ytterligare ett framgångsrikt projekt med 6 exklusiva lägenheter i det eftertraktade området Bonanova. Läget är perfekt för de som både vill njuta av Palmas puls, men ändå bo nära naturen runt Castillo de Bellver.

En del lägenheter har trädgård eller takterrass och privat pool. Området har en inbjudande gemensam pool och ett luftkonditionerat gym. Det speciella med den samtida arkitekturen i detta hållbara nybyggnadsprojekt är de två fasaderna, som består av ett gallerverk av värmebehandlat tallverk. Dessa skapar en intressant fasadbild och ett fascinerande spel av ljus och skugga i vardagsrummen. Modulerna av träplattor, som ligger framför fönstren, kan höjas elektriskt och sedan fungera som en pergola. På nedre våningen i denna vackra takvåning finns 3 stora dubbelrum med eget badrum och ett grovkök. Master sovrummet har också ett stort dressingsroom och även havsutsikt. Det finns ytterligare ett dubbelrum med badrum en-suite på samma plan som det rymliga vardagsrummet och matsalen, med öppet kök med matlagningsö och liten terrass, från vilken man också kan komma åt den rymliga privata takterrassen med pool. Här kopplar man av och njuter antingen av solen eller av de varma sommarkvällarna med en middag under stjärnorna. Denna takvåning erbjuder plats för hela familjen och lämnar inga önskemål ouppfyllda! Ytterligare egenskaper inkluderar: Dubbelglasade träfönster, persienner, ekparkettgolv, terrasser med IPE-plankor i trä, Miele inbyggda apparater, luftkonditionering, golvvärme, två underjordiska parkeringsplatser och ett förråd.

 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I805
 • Badrum

  5
 • Pris

  2 950 935 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: