Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig takvåning med spektakulär utsikt mitt i Palmas gamla stad

Fakta Bilder

114m2 3 Sovrum i Palma

Detta lyxiga takvåning, möblerad med endast material av högsta kvalitet, ligger på sjunde våningen nära Calle de los Olmos, en av de mest populära gatorna i Palmas gamla stadsdel med många affärer, restauranger och kaféer. Den moderna fastigheten med en total yta på 161 m² består av ett ljust och bekvämt vardagsrum med bioetanol spis och direkt tillgång till den privata terrassen på 43 m², som erbjuder en spektakulär utsikt över katedralen, Bellver slottet och hela gamla stan och ner till havet. Dessutom finns det ett högkvalitativt och fullt utrustat kök, tre sovrum med inbyggda garderober och badrum med badrum, en Waschnische och en gästtoalett. Andra funktioner i detta unika erbjudande inkluderar hiss, central luftkonditionering, golvvärme och möjlighet till privat parkering. Lägenheten är fullt möblerad och av hög kvalitet, vilket också ingår i försäljningspriset. Vilken pärla mitt i Palmas gamla stad!

 • Boyta

  114m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02DXGS
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 817 683,79 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: