Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig takvåning med utsikt över hamnen

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Palma

Detta lyxiga förstklassiga takvåning ligger i det eleganta Can Barbará-distriktet i Palma, precis vid den berömda strandpromenaden Paseo Marítimo, med en hisnande panoramautsikt över hamnen. Lägenheten är uppdelad i två våningar. Två terrasser leder till havet och Palma-bukten. Det rymliga och ljusa vardagsrummet och matsalen, ett fullt utrustat Gaggenau-kök, fyra sovrum med eget badrum, ett omklädningsrum, ett designerbadrum och en gästtoalett är utrustade med den senaste tekniken. På den övre terrassen kan du koppla av i jacuzzin eller bara sola. Dessutom har denna fastighet en vacker gemensam pool och två privata parkeringsplatser i garaget.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00ABGP
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 038 367 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: