Lavin Estates | Lyxig takvåning med vacker utsikt över Pollensa bukten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxig takvåning med vacker utsikt över Pollensa bukten

Fakta Bilder

125m2 3 Sovrum i Pollensa

Denna högkvalitativa fastighet ligger i det välskötta bostadsområdet Bellresguard i Puerto Pollensa, bara några steg från havet. Hela komplexet är uppdelat i flera bostadsområden. Detta Penthouse är en del av bostadsdelen "Mirto" med en vackert anlagd trädgård med pool och barnpool. Lägenheten består av en master svit med eget badrum och ytterligare två sovrum som delar badrum, ett ljust och smakfullt inrett vardags- / matrum, ett modernt öppet kök och en stor terrass med utsikt över trädgården med pool. På den privata och mycket välutrustade takterrassen finns en gästtoalett, en utomhusdusch, ett sommarkök, en gasgrill, ett kylskåp och frys samt ett barområde, en bubbelpool och ett litet förråd. Terrassplantagen levereras med ett bevattningssystem. De lyxiga faciliteterna inkluderar också travertingolv, högkvalitativ sten för arbetsytorna i köken och baren, persienner, luftkonditionering varm / kall, vedspis, höghastighetsinternet etc. Byggnaden har en hiss på alla våningar. Det finns en täckt parkeringsplats för varje lägenhet. Webbplatsen skyddas av en elektrisk ingångsport. Lägenheten erbjuds till salu fullt möblerad och är redo att flytta in i.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  025TN3
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 274 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: