Lavin Estates | Lyxigt drömhem vid första havslinjen i Portixol
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxigt drömhem vid första havslinjen i Portixol

Fakta Bilder

310m2 4 Sovrum i Portixol

Historisk, majestätisk och full av karaktär. Denna juvel, klassad som ett historiskt monument, med semesterlicens, utmärker sig för sitt privilegierade läge vid havet, såväl som för sin unika design, som mästerligt kombinerar den ursprungliga konstruktionen av den tidigare kyrkan i Portixol med en ståtlig och modern stil som gör att man kan ha ett drömhem att njuta av bara några steg från havet. En unik möjlighet att köpa en lyxig fastighet i ett av de bästa områdena på Mallorca. Detta unika hus har en bebyggd yta på ca 340 m² fördelat på två plan. Här hittar man ett modernt kök med köks-ö, ett elegant vardagsrum-matsal med havsutsikt och en mysig privat terrass, fyra dubbelrum med inbyggda garderober, ett rymligt dressingrum, tre badrum, en gästtoalett och en hälsoavdelning med pool och hydromassagebadkar. Fastigheten har balkonger och magnifika terrasser med utsikt varifrån man kan njuta av vackra solnedgångar över Palmabukten. Fastigheten har rymliga förråd och garage under tak, samt extra utrustning som centralvärme, öppen spis, luftkonditionering och solpaneler.

 • Boyta

  310m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O3B6
 • Badrum

  4
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: