Lavin Estates | Lyxlägenhet med egen trädgård i hjärtat av Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxlägenhet med egen trädgård i hjärtat av Palma

Fakta Bilder

360m2 3 Sovrum i Palma

Detta är ett restaureringsprojekt av en historisk byggnad från 1500-talet i hjärtat av staden Palma de Mallorca. Man bevarar element av stort konstnärligt och arkitektoniskt värde, såsom fasaden, den emblematiska innergården och trädgården, som är karakteristiska för de gamla karthusiska pubarna. Huset kommer att rymma sex exklusiva lägenheter som erbjuder en perfekt kombination av arkitektur, modernitet och inredning. En av dem är denna triplex lägenhet med en total yta på 419 m2; 265 m2 byggd yta gränsar till en imponerande trädgård på 136 m2. Den exklusiva bostaden består av ett vardagsrum som gränsar till den ljusa matsalen, båda med utsikt över den vackra trädgården, tre sovrum med badrum, en vinkällare och ett rum som är idealiskt som ett gym eller en biograf, samt en oberoende studio på 63m2 med en takterrass på 18m2. En parkeringsplats i garaget ger extra bekvämlighet. Beräknad slutförande: 03/2022.

 • Boyta

  360m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02K8J3
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 730 500 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: