Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxrenoverad Finca med eget Spa

Fakta Bilder

700m2 4 Sovrum i Santa Maria del Cami

Fastigheten har ett förstklassigt läge i Santa Maria och designades i stil med en rustik stenfinka, men inuti med rymliga utrymmen, ljusa och moderna element. På bottenvåningen har du tillgång till trädgården från alla rum i form av en park med öppna och täckta terrasser och många kärleksfullt inredda vil- och avkopplingsrum. På bottenvåningen finns det öppet anslutna vardagsrum, matsal och kök, som är utrustade med ett kylrum och ett högt tvättstuga. Det finns också ett rum med egen terrass. Övre våningen är uteslutande reserverad för ägare: två mycket stora sovrum med omklädningsrum och badrum, båda med tillgång till stora terrasser. Trädgården har en saltvattenpool med fontän och en täckt terrass med sommarkök. I källaren finns det spektakulära spa med en stor jacuzzi och ett turkiskt bad. Badrummet och omklädningsrummen är en självklarhet. En del av huvudhuset har en källare och fungerar som en bodega. Bredvid huvudhuset finns ett garage med plats för en bil och en fotostudio. Andra funktioner: autonom solenergi och generator av högsta kvalitet (ett av de största privata solcellssystemen på Mallorca), egen brunn, golvvärme överallt, luftkonditionering, larm med videoövervakning, automatisk grind, stora trädgårdar med pool, automatisk bevattning och belysning, stor grönsaksträdgård, skydd och Staket för hästar eller åsnor. Det finns möjlighet att utöka ytterligare ett sovrum med eget badrum. Anslutning till stadsnätet möjligt.

 • Boyta

  700m2
 • Tomt

  21600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  01L3YN
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 534 550 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: