Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvåning med 70 m2 stor terrass med panorama havsutsikt i båthamnen

Fakta Bilder

Lyxvåning med 70 m2 stor terass med panorama havsutsikt i båthamnen

Denna centralt belägna och nyligen renoverade lägenhet i Puerto Portals fängslar med sin fantastiska havsutsikt över den lyxiga hamnen i Puerto Portals och Palma-bukten. Fastigheten erbjuder ett ljust vardags- / matrum, 3 sovrum, 2 badrum varav ett badrum, bastu och en rymlig solig terrass på ca. 70m2 med sommarkök och utomhusdusch, perfekt för samling med vänner och familj. Den har högkvalitativa material, golvvärme, luftkonditionering h / c och en parkeringsplats i ett uthus. Anläggningen har en gemensam pool och direkt tillgång till yachtens hamn i Puerto Portals. Därför är alla typer av bekvämligheter, som restauranger, barer, butiker och sandstranden, på gångavstånd.

 • Boyta

  198m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02HPGU
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 043 562,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: