Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik egendom i herrgådsstil med spektakulär utsikt över Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

1200m2 7 Sovrum i Ibiza Town - Sold

På en höjd ovanför Es Cubells, ett av de mest exklusiva områdena på Ibiza med en hisnande utsikt över landskapet och det öppna havet, ligger detta underbara ställe i herrgårdsstil. Den totala arealen av fastigheten är 85.000 kvm med en boyta på 1200 kvm, ett flertal sköna terrasser både med och utan tak, en fantastisk uppvärmd swimmingpool som är på 15 meter lång med jacuzzi, grillplats, sommarkök och allt är omgiven av en härlig subtropisk trädgårdsanläggning. Huset innehåller ett flertal sällskapsrum, matsal, komplett utrustad kök, fyra separata badrum och sju sovrum som alla är utrustade med egna badrum en-suite. Övriga faciliteter av detta drömboende är luftkonditionering varm/kallt, ett gym med bastu, en vinkällare med plats för över 3000 flaskor, en basketplan, ett litet lekhus för barnen. Det finns också fyra fiskdammar utplacerade på tomten. Ett garage för fyra bilar och en carport med plats för fem fordon. Den pittoreska stranden ES Cubells finns helt nära. Ibiza stad med dess många restauranger, barer och shoppingmöjligheter kan nås på cirka 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  1200m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  1304
 • Badrum

  11
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: