Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik finca för hästentusiaster - Sold

Fakta Bilder

1260m2 2 Sovrum i Calvia - Sold

Denna lantgård med eget poolområde är den perfekta bostaden att njuta av de gröna och fridfulla omgivningarna. Fincan imponerar med sin enorma och mycket privata tomt med vacker utsikt över naturen - en speciell Medelhavsoas för många avkopplande stunder. En lätttilgänglig finca med närhet till den charmiga byn Calvià med sin veckomarknad gör denna fastighet ännu mer attraktiv. Byggnaden erbjuder sina nya ägare en rad olika alternativ för att komplettera eller anpassa interiören och arkitekturen exteriört. Det ger möjlighet att anpassa ett helt eget koncept och ger möjlighet till en bra investering. Fincan erbjuder idealiska möjligheter att hålla hästar på egen mark och därför förverkliga din egen dröm om en hästgård. Häststall och en täckt paddock finns redan och har färdigställts vilket gör finca till den perfekta platsen för hästentusiaster.

 • Boyta

  1260m2
 • Tomt

  42350000m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  01Y33V
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: