Lavin Estates | Magnifik helt ny villa med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik helt ny villa med fantastisk utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

289m2 4 Sovrum i Cas Catala

Denna magnifika, nya villa som ska färdigställas i höst, erbjuder en vacker medelhavsatmosfär tack vare användningen av naturliga material, massor av ytor utomhus och fantastisk utsikt över Palmabukten. Villan erbjuder på entréplan en öppen planlösning med öppen spis, matplats, skräddarsytt kök med Gaggenau vitvaror, kylrum och tvättstuga. Här finns även ett gästrum och en gästtoalett. Stora skjutbara fönster öppnar upp till de omgivande terrasserna med havsutsikt, perfekt för middagar med familj och vänner. På detta plan kan du även grilla i sommarköket. Trappor leder ner till saltvattenpoolen och den rymliga solterrassen. På andra våningen finns ett rymligt master bedroom med två omklädningsrum och ytterligare två gästrum. Alla tre sovrummen har tillgång till en solig terrass. I tornrummet kan du njuta av filmer eller inrätta ett kontor, medan den angränsande terrassen är perfekt för att avnjuta Mallorcas solnedgångar eller ett dopp i jacuzzin. Denna lyxigt inredda kvalitetsvilla erbjuder luftkonditionering, golvvärme, ett B&O-musiksystem, en gasspis, naturstens- och trägolv och ett enbils-garage. Möblerad och redo att flytta in i, detta är hemmet för att leva din Medelhavsdröm.

 • Boyta

  289m2
 • Tomt

  986m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OT93
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 782 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: