Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik lyxbostad med storslagna solterrasser och en fantastisk panoramaut

Fakta Bilder

590m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Denna exklusiva villa ligger i Jesus och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över det tropiska Medelhavslandskapet och havet. Egendomen omfattar ett tomtområde på 4500m2 med en bostadsyta på 590m2 samt stora terrasser på 350m2 med en härlig vy mot havet. Dessutom finns en gästlägenhet, en imponerande swimmingpool, en vacker subtropisk trädgård, en takterrass och en grillplats. Villan är uppdelad i tre nivåer enligt följande: På bottenvåningen finns en vacker välkomnade hall med en lounge, matsal, ett modernt fullt utrustat kök, en bodega och tvättstugan. På första våningen finns det stora sovrummet med omklädningsrum, badrum en-suite och jacuzzi, samt ytterligare tre sovrum med direkt tillgång till den underbara terrassen med havsutsikt. På nedre våningen finns ett poolrum med en bar i anslutning till garaget. Här ligger också en liten lägenhet med ett sovrum, ett badrum och ett pentry. Den andra gästlägenheten är utrustad med sovrum, badrum och har direkt tillgång till de rymliga solterrasserna. Den spektakulära villan är försedd med bland annat reversibel luftkonditionering, bevattningssystem, rörelsedetektor, larmsystem, en hiss och ett garage för fem bilar. Mycket nära finns golfbanan Golf de Ibiza och den natursköna viken i Cala Llonga. Ibiza stad ligger ca 10 minuters bilresa därifrån, där du kan hitta olika restauranger, barer och affärer.

 • Boyta

  590m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  8149
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 140 480 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: