Lavin Estates | Magnifik lyxvilla i Gamla Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik lyxvilla i Gamla Bendinat

Fakta Bilder

1135m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Unik möjlighet i ett av de bästa lägena på Mallorca, i det exklusiva Gamla Bendinat, kommer denna lyxfastighet att uppfylla högsta kvalitets-standarder. Husets design och arkitektur kommer att vara i modern fincastil. Denna drömvilla smälter perfekt in i medelhavsmiljön, bara 4 minuters promenad från sandstranden. Fastigheten ritades av en välkänd lokal arkitekt som har realiserat några av de bästa projekten på ön. De stora fönstren säkrar mycket dagsljus och fantastisk havsutsikt. Den stora övervåningen kommer att erbjuda ett rymligt vardagsrum med öppen spis och öppet kök och en stor pool. Den övre våningen är uppdelad i flera sovrum, alla med badrum en-suite, och här finns även en andra pool. Det kommer att finnas gott om plats för en familj. På nedersta våningen finns möjlighet till spa- och fitness-avdelning. Ett garage för flera fordon ger ytterligare bekvämlighet. Den rymliga trädgården, terrasserna och de två separata poolerna inbjuder till att koppla av med familj och vänner. Utanför planeras sommarkök och öppen spis. Huset säljs i nuvarande skick. Huset (planlösningar etc.) kan fortfarande ändras enligt den nya ägarens önskemål. Av diskretionsskäl kan adressen endast anges vid ett personlig besök av fastigheten. Det finns även möjlighet att köpa fastigheten nyckelfärdig. Byggtiden är ca 1,5 år.

 • Boyta

  1135m2
 • Tomt

  2000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O7CD
 • Badrum

  6
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: