Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik nyrenoverad finca omgiven av vacker natur

Fakta Bilder

406m2 8 Sovrum i San Juan

Denna finca med totalt 8 sovrum och 8 badrum ligger i en autentisk miljö nära byn San Juan. Fastigheten består av ett huvudhus, ett gästhus, två oberoende sovrum med badrum och en studio. Fastigheten imponerar av husens storlek och den pittoreska utsikten, som är särskilt trevlig från det nya poolområdet. De ljusa vardagsrummen har renoverats av de nuvarande ägarna med stor uppmärksamhet på detaljer. Fincan är utrustad med luftkonditionering (med undantag för studion), centralvärme, anslutning till stads-elnätet och har en privat brunn för vattenförsörjning.

 • Boyta

  406m2
 • Tomt

  21600m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  01YWM5
 • Badrum

  8
 • Pris

  1 734 100,94 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: