Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik nyrenoverad lägenhet med en strålande havsutsikt

Fakta Bilder

69m2 2 Sovrum i San Agustin

Från denna magnifika lägenhet, vars renovering slutfördes i mars 2020, har man en underbar och ostörd utsikt över havet, hamnen i Cala Nova och kustområdet San Agustín. San Agustín är en kuststad i utkanten av staden Palma. Det är en aktiv region året runt och detta lockar både fasta gäster och semesterfirare. Alla kringtjänster såsom banker, butiker, stormarknader, apotek etc. är öppna året runt. Våningen renoverades med stor försiktighet i varje detalj och det användes material av högsta kvalitet, som stengolv och Bosch-verktyg. Ytterligare funktioner inkluderar luftkonditionering i kanal (varm och kall), golvvärme i badrummen, diskmaskinvärme, vinkylare, tvättmaskin - torktumlare och parkeringsplats (ingår inte i försäljningspriset). I sin distribution erbjuder våningen ett vardagsrum med matsal med ett öppet kök där man kan njuta av den imponerande havsutsikten, ett sovrum, även detta med havsutsikt och eget badrum; ytterligare ett badrum som kan användas för gäster och / eller för det mindre sovrummet, som också kan omvandlas till kontor eller gästrum. Denna förening erbjuder också en porttjänst som är öppen dygnet runt, en utomhuspool, en restaurang som bara är för de boende och direkt tillgång till havet. Den som letar efter en semesterfastighet med fantastisk havsutsikt i ett område där livet och bekvämligheterna är öppna året runt, är detta det bästa av alternativ.

 • Boyta

  69m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02ICDE
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 011 568 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: