Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik takvåning mitt i Palma's gamla stad med utsikt mot katedralen

Fakta Bilder

Magnifik takvåning i hjärtat av Palma's gamla stad med vacker utsikt mot katedralen

Magnifik och luxuös takvåning i hjärtat av Palma's gamla standmed vacker utsikt mot katedralen

Den mycket exklusiva takvåningen finns i den historiska stadsdelen av Palma, nära katedralen i hjärtat av Gamla stan. Takvåningens bostadsyta är på ca 315 kvm och den magnifika takterrassen är 70 kvm stor. Våningen är i två plan och omfattar i entréplan en mycket stor salong/matsal med öppen spis, det komplett utrustade köket är öppet mot salongen, ett gäst-wc, två sovrum, båda med privata badrum en suite. Det stora sovrummet har dessutom en öppen spis. En trappa upp finns ytterligare två sovrum med privata badrum en suite, en gästtoalett samt utgång till den stora takterrassen. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta boende erbjuder är en privat hiss upp mot lägenheten, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, porttelefon med video, tvåglasfönster, marmor- och parkettgolv samt ett garage. Palma’s centrum med sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping, konstutställningar m.m. kan nås på några minuter.

 • Boyta

  315m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  5202
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 168 844 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: