Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik takvåning med utsikt över hamnen i Puerto Portals

Fakta Bilder

210m2 4 Sovrum i Porto Portals

Denna magnifika takvåning med utsikt över den exklusiva hamnen i Puerto Portals ligger i det vackra Medelhavsområdet i Voramar. Våningen sträcker sig över ett helt våningsplan och erbjuder en underbar havsutsikt. Lägenheten har 4 badrum och 4 sovrum, varav tre badrum en-suite samt ett kontor som kan användas som ytterligare sovrum. Det rymliga vardagsrummet är mycket bekvämt och erbjuder direkt utgång till en av de tre terrasserna där man kan njuta av en drink med nära och kära. Dessutom har takterrassen ett ute-kök och en grillplats samt en bekväm sittgrupp.

 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02FMJU
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 257 137,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: