Lavin Estates | Magnifik villa direkt på golfbanan i Camp de Mar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa direkt på golfbanan i Camp de Mar - Sold

Fakta Bilder

850m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna majestätiska egendom ligger i ett skyddat område och mellan hål nr 16 och 18 på golfbanan i Camp de Mar, med panoramautsikt över bukten i Camp de Mar till bukten i Palma. Fastigheten är byggd med stenfasader och har flera öppna och täckta terrasser. På bottenvåningen finns ett sovrum med badrum en-suite, kök och tre vardagsrum. På övervåningen finns 3 sovrum, alla med eget badrum. Denna fastighet har fullständig integritet och allt material som används är av högsta kvalitet. En anlagd medelhavsträdgård. Den senaste generationen luftkonditioneringssystem. Källare med garage för 4 bilar, gym och bastu. Det här huset är fortfarande under uppbyggnad. Hittills har cirka 80% av byggnadsarbetet slutförts.

 • Boyta

  850m2
 • Tomt

  220000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  00AAKJ
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: