Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

680m2 6 Sovrum i Alcudia

Denna magnifika villa ligger i det exklusiva bostadsområdet Bonaire, mittemot Crocodile Marina och erbjuder panoramautsikt över Pollensa bukten och halvön Formentor. Villan byggdes enligt högsta kvalitetsnormer och ligger på en dubbel tomt omgiven av omfattande och välskötta trädgårdar, ängar och gamla träd. Huset består av två våningar och en extra källare. I källaren finns ett stort spelrum, ett tvättstuga och ett stort garage för flera fordon. På bottenvåningen återfinns tre sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssängar, en gästtoalett, ett förråd och ett spektakulärt vardagsrum, öppen spis och direkt utgång till terrasserna, infinity poolen, trädgården, en utomhusbar , Grill och ett fullt utrustat sommarkök. På första våningen finns ett modernt kök med terrass, en öppen bar, ytterligare ett stort vardagsrum / matsal och två sviter med vacker utsikt. En unik villa, utrustad med luftkonditionering och uppvärmning, dubbelglas, larm och säkerhetssystem med videokameror.

 • Boyta

  680m2
 • Tomt

  2180m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  026FQ4
 • Badrum

  6
 • Pris

  2 924 350 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: