Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Makalös Medelhavsvilla med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Andratx

Efter en noggrann renovering erbjuder denna makalösa Medelhavsvilla en kombination av tradition och modernitet. Det privilegierade läget i Cala Llamp, bara två minuter med bil från strandpromenaden i Port Andratx, lämnar inget att önska. Kombinationen av högkvalitativa material och Medelhavsdekoration gör denna villa unik. Villan har tre sovrum och två badrum, som ligger bredvid två terrasser på övervåningen. På bottenvåningen finns det moderna köket, en matplats och det rymliga vardagsrummet med utgång till terrassen med en täckt grill och ett sommarkök. Härifrån leder en trappa till den övre poolen med motströmssystem och till de omgivande terrasserna. Huset erbjuder många extrafunktioner som bastu, hiss, skräddarsydda fönster, garage, etc.

 • Boyta

  200m2
 • Tomt

  1056m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MZLQ
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 044 695,33 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: