Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt tillfälle – etagevåning i exklusiv Anchorage Club - Sold

Fakta Bilder

181m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Frontline – lyxig lägenhet i skandinavisk stil

Den totalrenoverade etagelägenheten har bästa läge i Anchorage Club Illetas som ligger direkt vid havet och njuter av en fantastisk blick över strand och hav. Lägenhetens boyta är på ca 181m2 med en terrass om ca 24m2 och en balkong om ca 6.5m2n och renoverades med materialval av högsta kvalitet och inredning i elegant skandinavisk design som omfattar i entréplan: öppen salong/matsal med integrerad komplett utrustat kvalitetskök, ett sovrum samt ett badrum. I nedre plan ligger två rymliga sovrumssviter med utgång till den stora solterrassen mot havet samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Det mycket eleganta residenset som ligger vid havet bjuder på fem swimmingpooler, en tennisbana direkt vid havet, en liten strand, en restaurang vid poolen och allt omgiven av en underbar välvårdad subtropisk trädgårdsanläggning. Övriga förstklassiga faciliteter inkluderar golvvärme i hela lägenheten, luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, inbyggda takspotlights samt vitvaror från Miele. Illetas är ett eftersökt bostadsområde på sydvästra Mallorca där det är nära till det mesta som golfbanan i Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals, fina badstränder och inte minst Palma stad som är bara ca 10 bilminuter bort.

 • Boyta

  181m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104342
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: