Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt på gångavstånd till stranden - Sold

Fakta Bilder

216m2 2 Sovrum i Cas Catala - Sold

Perfekt belägen lyxig lägenhet i exklusiv residens

Den fantastiska bostaden ligger på marknivå i ett exklusivt bostadskomplex med bara fem enheter i Cas Catala med gångavstånd till både stranden och övriga bekvämligheter som finns i San Agustin. Den ljusa lägenheten har en välkomnande entré, ett vardagsrum/matrum med fullt utrustat kök, en mastersvit med privat badrum, ytterligare ett sovrum med badrum en-suite. Det öppna, rymliga rumskoncept och fönsterfronter från golv till tak garanterar perfekt ljusinsläpp och en trevlig ljus och luftig atmosfär. Från den stora terrassen i sydostläge sveper blicken över den välskötta gemensamma trädgården med poolen och vidare bort mot havet. Det fantastiska läget och den högkvalitativa utrustningen gör bostaden till en sällsynt pärla.

Ytterligare utrustning: dubbelglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, två parkeringsplatser i garage, larmsystem

 • Boyta

  216m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2278
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: